DESIGN VILLAGE

arkitektur, tjenestedesign, identitet

Oppdrag

Vi har utviklet arkitekturkonseptet for Dominaris nye hovedkontor. Den store møbelprodusenten ønsket å bygge et helt nytt anlegg på en tomt i nærheten av dagens hovedkontor i Panevėžys, nord i Litauen. Hovedkontoret skal være en en inspirerende arbeidsplass for designere, håndverkere og administrasjon. Samtidig skal Dominari kunne ta i mot sine kunder og samarbeidspartnere med varme og profesjonalitet, slik at de blir kjent med og bygger opp tillit til Dominari.

Vår løsning

I tett samarbeid med ledelsen analyserte vi verdiene og uttrykket til Dominari, og utviklet konseptet Design Village. Inspirert av følelsen og uttrykket i en liten landsby, består hovedkontoret av flere bygg tilpasset de ulike aktivitetene som skal foregå der. Det er egne områder for design og utvikling av møbler og materialer, verksteder for prototyping, showroom - og også muligheten for kunder og besøkende å overnatte noen netter i behagelige omgivelser.

Gjennom flere workshoper med de som skal ha byggene som sin arbeidsplass utviklet vi interiørplaner og tilpasset rommene, byggene og logistikken til den faktiske arbeidsflyten.

Resultatet gir Dominari et effektivt hovedkontor tilpasset de ulike arbeidsoppgavene. Det er en levende landsby hvor ansatte blir inspirert av hverandre, og besøkende kunder kommer tett på og får føle bedriftens puls.

Prosjektet er pågående.

Vil du vite mer?

Ta kontakt med Joana Sá Lima.